Skorstensfejermester Ivan Pedersen (Ventilations-Ekspert) - Skorstensfejerlaugets
16141
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16141,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Skorstensfejermester Ivan Pedersen

Jeg blev udlært skorstensfejer svend i 2012 med ansættelse hos daværende mester i Billund kommune.

Kommune/r: Varde

Postnumre i distriktet

6823 Ansager- Skovlund- Hodde, 6862 Tistrup-Hodde, 6870 Ølgod- Strelev-Krusbjerg

 

Ventilations-ekspert postnumre:

6823, 6862, 6870, 6880.

Mindre bysamfund vi også fejer i

Om Os

Jeg blev udlært skorstensfejer svend i 2012 med ansættelse hos daværende mester i Billund kommune. Jeg har så været selvstændig skortsensfejermester i eget distrikt siden 01.09.2015 og jeg er kun mig selv i firmaet.
Jeg ligger stort vægt på god service og godt udført arbejde. Hos mig er det kunde der er i første række.

 

Jeg tilbyder:

  • Alt inden for lovpligtigt skorstensfejning.
  • Fejning af skorsten og rensning af balanceret aftræk
  • Resning af brændeovne, pejse indsatse, pejse, oliefyrs kedler og pillefyr/ stoker kedler og fastbrændselskedler.
  • Rensning af ventilationsanlæg
  • Brændpræventiv tilsyn
  • Godkendelse af ny installation
  • Fyrings vejledning
  • Gratis rådgivning

 

Det skal du gøre for skorstensfejeren kommer på besøg:

Jeg tilbyder tilsigning via SMS. Hvis datoen eller tidspunktet ikke passer i din kalender, så er jeg ikke længere væk end et opkald på telefon og vi så sammen finder et nyt tidspunkt hvor det passer dig.